dimarts, 3 de desembre del 2013

CRÒNICA, CLASSIFICACIONS I FOTOS CROS BERGA

Diumenge dia 1 de Desembre es va celebrar el primer cros escolar de la temporada, a la ciutat de Berga. Amb un sol radiant i 224 participants d’entre 3 i 13 anys, les curses es van succeïr al llarg del matí. El ventall de les distàncies era entre els 250 metres per als més petits fins als 2200 per a la categoria infantil. La novetat d’aquest any ha estat l’aplicació de la taxa d’un euro a canvi del dorsal, decisió presa per tal de poder mantenir l’estructura i les activitats esportives escolars. Aquesta vegada també, per manca de recursos econòmics, es va entregar als participants un diploma en comptes d’una medalla. El bon temps va fer que tant els corredors com els acompanyants gaudissin d’una jornada molt càlida i familiar.
La organització del cros, a càrrec del Consell Esportiu del Berguedà va comptar amb la col.laboració i la presència de l’ajuntament de Berga, el regidor d’esports Jaume Vegas i l’alcalde Juli Gendrau; el Club Atlètic Berga, l’Alba Perarnau i les dinamitzadores de l’INS Guillem de Berguedà i el SES Serra de Noet, que van fer una tasca lloable.
La propera activitat, en la qual el consell hi col.labora, serà la cursa organitzada per els Mountain Runners el proper dia 15 de desembre en motiu de la Marató de TV3.

Salutacions,
Cristina Saiz
Tècnica d'Esports
CONSELL ESPORTIU DEL BERGUEDÀ





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada